ZULABET BONUKSET

Zulabet arvosetlu & bonukset

4.9/5

1. ZULABET ARVOSTELU

Zulabet vedonvälittäjä on uusin lisäys vedonlyöntimaailmassa, perustettu vuonna 2019 ja lisensoitu Maltalla. Vedonvälittäjää ylläpitää Soft2bet, jolla on toimistot Ukrainassa, Bulgariassa ja Maltalla, kun taas urheiluvedonlyöntialusta on Altenarin tekemä. Verrattuna muihin ryhmän brändeihin (Librabet ja Campobet), Zulabet verkkosivuilla on nykyaikaisempi muotoilu ja nopea navigointi. Uudella sivustolla on laaja valikoima 30 + urheilua ja paljon hienoja tarjouksia, kuten cash-back tarjouksia, reload bonuksia, ja VIP-ohjelma.

 

2. Lisenssi ja turvallisuus

Maltassa toimiva vedonvälittäjä ZulaBet vihittiin käyttöön vuonna 2019, ja he ovat jo osoittautuneet luotettavaksi ja huomionarvoiseksi vedonlyöntisivustoksi. Koska Zulabet on Lisensoitu ja säännelty Maltalla (MGA), tarkoittaa että brändin on oltava luotettava ja sen jo erinomainen maine pelaajien keskuudessa on tästä todisteena.

3. Kohteet ja kertoimet

Riippumatta siitä, haluatko lyödä vetoa ennen peliä tai pelin aikana, ZulaBet antaa mahdollisuuden molempiin. Jalkapallossa kaikki Euroopan liigat ovat pelattavissa, ja kaikki vedonlyöjät löytävät varmasti kiinnostavia kohteita laajasta urheilu valikoimasta.

Voit valita yli 40 eri urheilulajista ja yli 400000 urheilutapahtumasta vuodessa. Suosituimpien valintojen joukossa on jalkapalloa, jääkiekkoa ja lentopalloa, mutta valinnasta löytyy myös vähemmän tunnettuja lajeja kuten esim. purjehdus ja squash.

4. ZULABET BONUKSET Ensitalletusbonus– 100% jopa 200€:n asti

Zulabetiin liittyminen on erittäin helppoa ja saat tervetuliaisbonukseksi jopa 200€, (100% bonusta ensitalletuksen yhteydessä). Tämä rekisteröitymistarjous on avoinna vain uusille asiakkaille, jotka rahoittavat tilinsä millä tahansa maksuratkaisulla ( paitsi Neteller ja Skrill)

  • Käytä tätä linkkiä: Zulabet
  • Minimitalletus: 20 €
  • Bonuksen maksimi: 200 €
  • Kaatumisen vaatimukset: 6x
  • Kerroin:1.50
  • Voimassa: 30 päivää

Voit käyttää bonusta ja talletusta täyttääksesi kierrätysvaatimukset, kun lyöt vetoa live- ja urheilutapahtumista

5. Live Streaming Palvelu

Live-tapahtumien vedonlyönnin suosio on lisääntynyt vahvasti viime aikoina. Live-panostus mahdollistaa nopean pelaamisen pelin aikana ja näet nopeasti, onnistuiko vetosi.

Jos menet ZulaBetin live-panostusosion, löydät sieltä yli 50 000 livetapahtumaa vuodessa.

Live-streaming puuttuu sivustolta, mutta kertoimet ovat usein niin hyvät, että Zulabet on vahva valinta.

6. Talletukset ja nostot

ZulaBetilla on runsaasti talletus- ja nostotapoja, jotka tukevat useita valuuttoja. Rajoitukset ja nostojen kestot on selvästi eritelty sivuilla ja kokemuksemme mukaan tiedot ovat pitäneet paikkansa. Kestot riippuvat nostotavasta, ja ovat normaaleja.

Zulabet on yrittänyt antaa niin monta vaihtoehtoa pelitilin rahoittamiseen ja voittojen nostamiseen kuin mahdollista. Suomalaisille helpoin tapa on ehkä suoraan pankkitunnuksilla rekisteröityminen ja rahan siirtäminen sitä kautta pelitilille, mutta muut talletusvaihtoehdot ovat myös käteviä. Pelaajille annetaan myös mahdollisuus pitää tiliään valitsemassaan valuutassa. Pelaajilla on seuraavat lompakkovaihtoehdot EUR, RUB, PLN, HUF, NOK, TRY, CNY, JPY ja CAD. Voit rahoittaa tiliäsi seuraavilla maksutavoilla.


                     Kortti – Visa, MasterCard

                     E-lompakot – Skrill, Neteller
                     Prepaid-kortti – Paysafecard
                     Interac Online
                     Pankkisiirto
                     Trustly

7. ZULABET Lopullinen arvio

Vaikka ZulaBet onkin melko uusi nimi vedonlyönnin maailmassa, heitä kannattaa kokeilla. Heillä on korkealaatuinen tuote ja on erinomainen palkintopohjainen VIP-ohjelma, joka stimuloi pelaajia ja pitää heidät asiakkaine.

Näin ollen arvosana 8.8/10 on mitä katsomme sopivaksi, kun katsotaan ZulaBet:in kokonaisuutta

 

Lue täältä TOP 10 – parhaat vedonlyöntisivustot suomalaisille pelaajille.