BET365

Bet365 arvostelu & bonukset

9.3/10

1. BET365 ARVOSTELU

Ennen kuin katsomme yksityiskohtia, haluaisin vain henkilökohtaisesti suositella Bet365: tä. Annoimme heille 9.3/10 arvosanan arvosteluissamme, mikä tarkoittaa, että he ovat yksi parhaimmista ja luotettavimmista vedonlyöntisivustoista. 

Tämä tarkoittaa, että rahasi on turvassa ja voit luottaa, että he maksavat myös voitot. Käytän Bet365 myös henkilökohtaisesti ja kaikki Rahapelibonukset tiimin jäsenet ovat valmiita suosittelemaan Bet365 sivustoa. Uusille pelaajille löytyy myös tervetuliaisbonus sivuiltamme.

Ainoa negatiivinen asia on, että heillä ei ole tällä hetkellä suomenkielistä sivustoa, eli ainoa tapaus, jolloin emme voi suositella Bet365 sivustoa on jos pelaaja ei pärjää englanninkielellä. Jos heillä olisi suomenkieliset sivut, arvosanamme olisi erittäin lähellä täyttä kymppiä.

2. BET 365 Lisenssi ja turvallisuus

Onko Bet365 turvallinen? Bet365:llä on tällä hetkellä UK Gambling Commissionin pelilisenssi, joka on yksi maailman parhaimmista. Tämä tarkoittaa, että heidän on pakko noudattaa kaikkia käyttöoikeussopimuksessa annettuja kohtia pitääkseen lisenssin.

3. Talletukset ja nostot

Talletus Bet365 sivuilla on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. He hyväksyvät useita suuria pankki- ja luottokortteja sekä erilaisia e-lompakoita ja verkkomaksuvaihtoehtoja. Kaikki talletukseni olivat maksuttomia ja useimmat olivat pelitililläni heti. Rajat vaihtelevat riippuen talletustavasta.

Nostaakseni voittoni menin vain “Oma tili” -osioon, ja sieltä löytyi heti linkki tätä varten. Napsauttamisen jälkeen tarvitsi vain valita millä tavalla ja minkä summan halusin kotiuttaa. Riippuen nostomenetelmästä, raha oli tililläni joko saman tien tai korkeintaan muutaman päivän jälkeen.

4. BET365 Tervetuliaisbonus

Bet365 bonus, kun rekisteröidyin, oli 100% 50 €:n Euroon asti

Saadaksesi 50 € bonuksen, avaa tilisi näin:

1 – Mene Bet365-sivustolle klikkaamalla tätä linkkia (avaa sivusto nyt napsauttamalla linkkiä)

2 – Klikkaa “Join Now” nappia ja anna henkilötietosi.

3 – Talleta 50 € uudelle tilillesi pankkikortilla.

4 – Saat omat 50 € ja 50 € bonusta eli yhteensä 100 € pelitilillesi

5. Markkinat ja kertoimet

Bet365 tarjoaa paljon urheiluvaihtoehtoja pelaajille. Heillä on jopa todella ”eksoottisia” urheiluja, joita et välttämättä löydä muilta sivustoilta ja heillä on myös tietenkin kaikki   suosituimmat urheilulajit, kuten jalkapallo, lätkä, tennis jne.

Kaikki urheilut, joista voit lyödä vetoa Bet365:ssä, on listattu heidän verkkosivustollaan tai sovelluksessaan, ja heidän uuden parannetun interaktiivisen alustansa avulla voit nopeasti löytää kertoimet mihin tahansa urheilulajiin ja tapahtumaan. Bet365 alustan käyttö on erittäin nopeaa ja latausajat lähes olemattomia. Heillä on myös yksi suurimmista ja parhaista Live-Play osioista.  

6. bet365 Live-play-vedonlyöntit

Meidän Bet365 arvostelu ei olisi täydellinen tarkastamatta heidän Live-Play tarjontaa. Bet365:llä on varmasti yksi laajimmista, ellei jopa laajin, valikoima Live-Play pelikertoimia ja markkinoita, joita voit löytää verkosta.

Jos haluat nähdä, mitä on saatavilla, paina vain Live painiketta Bet365-sivustolla ja pääset suoraan oikeaan paikkaan.

Bet365 Live Streaming -palvelu

Voit seurata isoa valikoimaa urheilutapahtumista Bet365: Live-Streaming palvelun ansiosta.

Palvelu on käytettävissä, jos sinulla on bet365-tili tai olet laittanut vedon viimeisen 24 tunnin aikana. Voit jopa seurata useaa ottelua samaan aikaan.

7. BET365 Lopullinen arvio

Bet365 on yksi turvallisimmista netti-vedonvälittäjistä. Kaikki bet365:een asettamani voittavat panokset on maksettu ja maksettu nopeasti, ja olen pystynyt aina nostamaan rahani ilman kysymyksiä (lukuun ottamatta henkilöllisyyden tarkistusta ensimmäisellä kerralla). On harmillista että heillä ei ole vielä suomenkielistä sivustoa, mutta jos englanninkieli sujuu sinullekin, Bet365 on yksi aivan parhaimmista sivustoista ja erittäin hyvä valinta.

Lue täältä TOP 10 – parhaat vedonlyöntisivustot suomalaisille pelaajille. 

MUITA ARVOSTELUJA