888 ARVOSTELU

888 arvostelu & bonukset

4.9/5
888 arvostelu, Netticasino bonukset Parhaat Vedonlyöntisivustot Suomalaisille , Veikkausvihjeet

1. 888 ARVOSTELU

888Sport on tunnetun 888.com ryhmän vedonlyöntiosasto. Arvostelemme tässä nyt vain 888Sport:in, eli ainoastaan sivuston vedonlyöntiominaisuudet ja yleisen sivujen käytön. Menemme myös läpi tämänhetkiset bonustarjoukset pelaajille.

Kun puhutaan taloudellisesta turvallisuudesta, on vaikea löytää parempaa vaihtoehtoa kuin 888Sport. 888 on rekisteröity Gibraltarille, ja niillä on UK pelilisenssi ja moitteeton maine… ja viime aikoina 888 on tarjonnut todella hyviä kertoimia ja paljon uusia vedonlyöntikohteita.

Jos etsit uutta vedonlyöntisivustoa, 888Sport on vahva valinta. Kaikki uudet asiakkaat ovat oikeutettuja 100% bonukseen 100 €:n asti + 30€ ilmaisveto bonukseen, jonka voi lunastaa klikkaamalla alla olevaa painiketta.

2. 888 lisenssi ja turvallisuus

888Sport toimii nimellä Cassava Enterprises ja he sijaitsevat Gibraltarilla. Gibraltar licensing Authority sääntelee ja lisensoi niitä vuoden 2005 Gambling Actin nojalla, ja he ovat hankkineet myös UKGC-lisenssin palvellakseen pelaajia Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Walesissa. EU lisenssi tekee kaikista voitoista verottomia suomalaisille pelaajille

Talletukset ja nostot

888.com sallii talletukset ja nostot yhteensä yli 40:lla maksutavalla. Voit löytää nämä tiedot tältä sivulta: “Hyväksytyt maksutavat”
Talletukset ja nostot sujuvat moitteettomasti ja riippuen nostotavasta voivat olla jopa välittömiä.

3. Markkinat ja kertoimet

888Sport ei ole ollut olemassa yhtä kauan kuin jotkut vanhemmista vedonlyöntisivustoista, mutta sen lyhyen olemassaolon aikana he ovat onnistuneet ottamaan itselleen ison osan vedonlyöntibisneksestä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että he tarjoavat erittäin hyvät kertoimet, laajan valikoiman vedonlyöntikohteita, ja he mainostavat ja sponsoroivat voimakkaasti ympäri Eurooppaa.
Laajaan vedonlyöntikohde valikoimaa kuuluu muun muassa: jalkapallo, tennis, kriketti, jääkiekko, pesäpallo, käsipallo, snooker, UFC, MMA, F1, Pyöräily, Nyrkkeily, Shakki jne.…

4. 888 Tervetuliaisbonus

888Sport tarjoaa tällä hetkellä ainutlaatuista bonusta kaikille uusille asiakkailleen. He myöntävät 30 € ilmaisvetoina (2x 10 € tavallista ja 1x €10 mobiilivetoa) kaikille uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät tänään ja asettavat 10 € vedon. Lisäksi saat 100% bonusta 100 €:n asti, kun rekisteröidyt!


Näin se toimii:
1. Klikkaa tästä avataksesi 888Sport-tilin.
2. Valitse jokin näytössä olevista Liity- tai Rekisteröi-painikkeista.
3. Anna henkilötietosi ja valitse käyttäjänimi ja salasana.
4. Kirjaudu tilillesi.
5. Talleta vähintään 10€ (HUOM: suosittelemme 100€:n talletusta, jotta saat täyden bonuksen)
6. Saat ilmaisvedot ja bonukset tilillesi

5. Live-vedonlyönti

888Sport tarjoaa myös hyvän Live-play osion, jonka avulla pelaajat voivat asettaa vetoja ottelun aikana.
Käyttöliittymä on melko hyvä ja on helppokäyttöinen jopa ensikertalaiselle. Se ei ainoastaan näytä tämänhetkisiä tapahtumia, joista voidaan voittaa vetoa, mutta se näyttää myös kaikki tulevat tapahtumat, joten tiedät myös mitä on tulossa.

Lopullinen arvio 888Sport sivustosta

Tärkein syy 888Sportin hyvään arvosteluun ja 9.4 arvosanaan, on 888 brändin turvallisuus ja moitteeton maine nettipeleissä. Voit rauhassa tallentaa rahasi tietäen että varasi ovat turvassa ja suojassa kaikilla 888-brändeillä, ja sinulle maksetaan aina voitot ajoissa.

MUITA ARVOSTELUJA