Viking Clash peliä demo-muodossa ilmaiseksi!

Viking Clash Esittely

Kokeile Viking Clash-hedelmäpeliä ilmaiseksi demotilassa ilman lataamista tai rekisteröintiä ja lue pelin arvostelu, ennen kuin pelaat oikealla rahalla.

Valmistaudu eeppiseen taisteluun kahden viikinki heimon välillä Viking Clashissa, yksi viimeisimmistä pelesitä Push Gamingin laajasta valikoimasta. Vuonna 2018 julkaistu peli tarjoaa kaksi ruutua, joissa on 25 kiinteää voittolinjaa, mikä tarkoittaa, että pelaajat pelaavat periaatteessa kahta peliä yhden hintaan.
Satunnaiset aallot laukaisevat villilaivaominaisuuden mikä johtaa taattuihin voittoihin. Katapultit ja kanuunat aloittavat Viking Battle Free Games -ominaisuuden, joka on varustettu ilmaisilla ja ylimääräisillä villilaiivoilla ja villikilveillä.

Pelin symbolit
Kahden heimon jäsenet ovat pelin päähenkilöt. Voit erottaa ne symbolien punaisilla ja vihreillä kehyksillä. Sekä vihreä että punainen heimo koostuvat kolmesta pelottomasta viikingistä, mutta vain vihreässä heimossa on yksi naisjäsen. Vasaroita käytetään aseina molemmilla puolilla ja vihreä heimo käyttää tykkiä, kun taas punainen heimo pitää katapulttia. Kolme tykkiä ja/tai katapulttia laukaisee Scatter-toiminnon, jonka palkinto on ilmaisia pelejä. Kultaista kilpiä ja kultaista laivaa käytetään villisymboleina, jotka korvaavat kaikki muut symbolit.

Viking Clash Arvostelu

Voittoprosentti: 96.67%
Pelitekniikka: HTML5
Pelin tarjoaja: PUSH  GAMING 
Suosio: Korkea
Konfiguroitavat voittolinjat: Ei 
Progressiivinen jättipotti: Ei

Kasinot joissa voit pelata Viking Clash