Reactoonz peliä demo-muodossa ilmaiseksi!

Reactoonz Esittely

Reactoonz on galaksiin sijoittuva kolikkopeli, jonka hahmoina seikkailevat supersöpöt alienit. Anna siis mielikuvituksesi laukata ja nauti tästä Play’nGO:n käsialaa olevasta pelistä ei sähköä ja hauskaa toimintaa puutu. 

Värikkäät alienit putoilevat 7×7 -ruudukolle, jossa voitot muodostuvat vähintään viiden identtisen symbolin yhdistelmällä. Kun nämä ovat vierekkäisissä ruuduissa, ne muodostuvat samaan ryhmittymään ja räjähtävät pois keloilta. Tällöin tilalle tippuu uusia symboleita ja voit saada uusia voittoyhdistelmiä. Pelin minimipanos on 0,20 € per kierros ja maksimi 100 €.

Pelissä on paljon jännittäviä ominaisuuksia, joista yksi on kvanttihyppy, jonka latausta jokainen voitto kasvattaa. Kvanttihyppy laukaisee erilaisia kvanttitoimintoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa tähtien energiasta. Värikkäät palavat tähdet laittavat tapahtumaan ja ne voivat esimerkiksi muuttaa symboleita jokereiksi tai tuhota erilaisia symboleja. Valopallot toimivat myös pelin Wildeina. Ne korvaavat kaikki muut symbolit ja auttavat luomaan uusia voittoyhdistelmiä.

Symbolit ovat erinäköisiä otuksia, joilla jokaisella on oma ihastuttava persoonallisuutensa. Alempiarvoisina toimivat yksisilmäiset alienit ja korkea-arvoisempina kaksisilmäiset. Kaikki alienit ovat täynnä sähköistä tähtien energiaa ja sen vuoksi ne säkenöivät sinistä energiaa ympärilleen. Neljän samanlaisen alienin muodostaessa neliöyhdistelmän, ilmestyy rullalle Giantooz – jättimäinen värikäs alien. 

Reactoonz-kolikkopelin bonukset

Gargantoon – Ruudukon oikealla puolella näkyy kvanttijono, joka täyttyessään aiheuttaa Gargantoonin. Sen tapahtuessa ruudukolle ilmestyy jättimäinen sarvipäinen Gargantoon-hirviö, joka korvaa kaikki sen alla olevat symbolit. Hirviö osaa myös jakautua ja se siirtyy jokaisen pudotuksen yhteydessä. 

Epävakaus – Gargantoon voi pudottaa ruudukkoon 4-8 Wildia millä tahansa voitottomalla kierroksella. 

Kvanttihyppy – Jokainen voitto kasvattaa kelojen oikealla puolella olevan mittarin latausta. 25 poistettua symbolia käynnistää yhden neljästä kvanttitoiminnosta.

Luhistuminen – 3-6 symbolia muuttuu Wildeiksi ja tuhoaa kaikki viereiset symbolit. 

Viilto – Wild luo kaksi risteävää viivaa ruudukkoon, joissa on sama symboli.

Tuhoaminen – Kaikki yksisilmäiset ja identtiset symbolit tuhoutuvat. 

Muutos – Yksi yksisilmäisistä symboleista valitaan ja kaikki tällaiset symbolit muuttuvat muiksi symboleiksi. 

Giantoonz – Neljä identtistä symbolia neliössä muodostaa Giantoonzin, joka tuplaa kaikki voitot joissa se on osana. 

Vaihtelu – Yksi yksisilmäinen symboli on merkattu joka kierroksella. Jos se on osana voittoyhdistelmää, se jättää jälkeensä 2 Wildia.

Hyppää galaksiin hassun hauskojen Reactoonz-alieneiden matkassa ja pelaa jo tänään!

Reactoonz

Voittoprosentti: 96.51%
Pelitekniikka: HTML5
Pelin tarjoaja: PLAY’N GO 
Suosio: korkea
Konfiguroitavat voittolinjat: Ei 
Progressiivinen jättipotti: Ei

Kasinot joissa voit pelata Reactoonz