Pelaa 7Sins peliä demo-muodossa ilmaiseksi!

7Sins Esittely

7 Sins -nettislotti perustuu seitsemään kuolemansyntiin. Näitä ovat ylpeys, ahneus, himo, kateus, ylensyönti, viha ja laiskuus. Pelissä näitä syntejä edustavat naiset erivärisissä mekoissa. 7 Sins on 5 kelan ja 3 rivin online-slotti, jossa on 243 eri tapaa voittaa. Voitot maksetaan yhdistelmistä, jotka alkavat vasemmanpuoleisimmalta kelalta.

7 Sinsin ominaisuudet

7 Sinsin arvokkaimmat symbolit ovat eri kuolemansyntejä edustavat naiset. Näillä on päällään erivärisiä asuja: kultaisia, punaisia, pinkkejä, sinisiä, vihreitä, vaaleansinisiä ja keltaisia. Tämän lisäksi keloilta löytyvät perinteiset pelikorttien symbolit.

7Sins -kolikkopelin bonukset

Pandoran laatikko toimii pelissä Scatterina. Jos saat kolme tällaista keloille 1, 3 ja 5, saat palkinnoksi 7 ilmaiskierrosta. Jokaisella ilmaiskierroksella yksi naisista ilmestyy kelalle kolme ja täyttää sen samanlaisilla symboleilla. Lisäksi kierrosten aikana 1x-voittokerroin muuttuu 7x-voittokertoimeksi.

Jos saat ainoastaan kaksi Scatteria, käynnistää Second Chance -ominaisuus. Tällöin saat valita yhden synneistä ja toivoa, että tämä käynnistää ilmaiskierrokset. Muutoin saat panoksesi takaisin 15-kertaisena.

7Sins Arvostelu

Voittoprosentti: 96%
Pelitekniikka: HTML5
Pelin tarjoaja: PLAY’N GO
Suosio: Erittäin korkea
Konfiguroitavat voittolinjat: Ei
Progressiivinen jättipotti: Ei

Kasinot joissa voit pelata 7Sins