PÄIVÄN VIHJEET

PÄIVÄN VIHJE

Päivän vihje on kaikkein todennäköisimmin voittava vihje jalkapallosta tai muista urheiluista. Urheiluvedonlyönti eksperttimme tutkivat päivän ottelut ja tarjoavat sinulle suosikkivetoaan, joka on yleensä yksittäinen veto, mutta sinulla on
tietenkin mahdollisuus pelata se erikseen tai monivedon yhteydessä.

PÄIVÄN VIHJE - PÄIVÄN ILMAISVEDOT JA TARJOUKSET

Tarjoamme laajan valikoiman vedonlyöntivihjeitä ja ennusteita, kaikki ilmaiseksi! Lähetämme kaikki urheiluvihjeemme ja -ennusteemme klo 22.00 mennessä edellisenä iltana.   Näin voimme tutkia tiimien ja pelaajien uutiset ja saada parhaan kertoimen arvion ennen kuin kertoimet alkavat huonontua. Muista tarkistaa sivumme tämän jälkeen  jos haluat seurata vinkkejä. Miksi et tartu yhteen meidän ilmaisista vedoistamme niin pääset kokeilemaan pelaamista ilman riskiä !

Unibet - Lunasta viikoittaiset ilmaisvedot

Keväälle tarjoamme oman ilmaisvetoklubin. Voit lunastaa yhden ilmaisvedon joka viikko. Tee jokaisesta ottelusta ratkaisupeli!

Näin lunastat ilmaisvetosi:

  • Osallistu kampanjaan osallistumispainikkeesta.
  • Aseta vähintään neljä 5 euron ennakkovetoa (minimikerroin 1.40) mihin tahansa urheilukohteeseen ja ansaitset 5 euron livevedon.
  • Ilmaisvedot lisätään pelitilille seuraavan viikon maanantaihin klo 23.59 mennessä.

Viikoittainen kampanja on voimassa maanantaista sunnuntaihin. Ilmaisvetoja voi ansaita yhden viikossa. Cash-out ja mitätöidyt vedot eivät ole mukana kampanjassa. 

PÄIVÄN VIHJE - Kuinka usein päivän vihje voittaa?

Kuten kaikissa uhkapeleissä, lopputulokset vaihtelevat. Koska tämä vihje on päivän todennäköisin ja kertoimet ovat alhaisemmat kuin keskimääräinen veto, siinä on yleensä parempi voittomahdollisuus.

Missä minun kannattaa pelata päivän vihje?

Päätös on sinun! Voit valita vedonlyöntisivuston jossa on parhaat kertoimet jotka on listattu vihjeemme yhetydessä tai vedonvälittäjältä joka tarjoaa parhaat ilmaisvedot tai erikoistarjoukset .