PÄIVÄN MONIVETO

PÄIVÄN MONIVETO

Päivän Moniveto  – Moniveto on yksi veto, joka koostuu useista valinnoista. Kaikkien valintojen on voitettava, jotta veto voittaa. Tuotot lasketaan kertomalla panos kaikilla kertoimilla. Monivedot ovat erityisen suosittuja jalkapallossa ja lätkässä koska pelaajat voivat panostaa useaan pienen kertoimen otteluun ja kumminkin saada ison voiton. Monivetovihjeemme auttaa sinua valitsemaan hyvät ottelut mutta voit aina lisätä tai vaihtaa valintoja oman mielesi mukaan jos esimerkiski halut ottaa isomman riskin ja voittaa vielä enemmän !

PÄIVÄN MONIVETO - Mitkä ovat monivetojen edut?

On kaksi pääasiallista syytä, miksi pelaajat tykkäävät monivetovihjeistämme.
Ensinnäkin voitot voivat olla joskus valtavia panokseen verrattuna. Mitä enemmän valintoja, sitä suurempi kerroin, ja sitä suuremmat voitot jos kaikki osuu kohdalleen.
Monivedot avat myös hauskoja ja jännittäviä. Jos vedot on otteluihin jotak on eri aikoina, jännitys kasvaa joka ottelun jälkeen. Jos ottelut tapahtuvat samanaikaisesti, on jatkuvaa jännitystä, kun koittaa seurata kaikkien otteluiden tulosta samaan aikaan.

Unibet - Lunasta viikoittaiset ilmaisvedot

Keväälle tarjoamme oman ilmaisvetoklubin. Voit lunastaa yhden ilmaisvedon joka viikko. Tee jokaisesta ottelusta ratkaisupeli!

Näin lunastat ilmaisvetosi:

Osallistu kampanjaan osallistumispainikkeesta.
Aseta vähintään neljä 5 euron ennakkovetoa (minimikerroin 1.40) mihin tahansa urheilukohteeseen ja ansaitset 5 euron livevedon.
Ilmaisvedot lisätään pelitilille seuraavan viikon maanantaihin klo 23.59 mennessä.
Viikoittainen kampanja on voimassa maanantaista sunnuntaihin. Ilmaisvetoja voi ansaita yhden viikoss

Kuinka pelaat monivedon?

Ensinnäkin haluat tarkistaa, onko vedonlyöntisivulla mitään vedonlyöntitarjouksia tai erikoistarjouksia. Sitten valitsemaan mitkä vedot haluat valita. Voit tarkistaa myös vedonlyöntivihjeemme, jos haluat lisäideoita. Valitse muutama suosikeistasi ja aloita monivedon tekeminen lisäämällä ne vetokuponkiin. Kun kyse on monivedoista, pelaajat yleensä valitsevat pieniä kertoimia parantaakseen heidän mahdollisuuksiaan voittaa. Mutta jos haluat suuria tuottoja, voit valita isoja kertoimia. Se on täysin sinusta kiinni!

Miten monivedon kerroin lasketaan?

Monivedon tuotot lasketaan kertomalla panos kertoimilla, kertomalla sitten kokonaistuotto seuraavalla kertoimella ja niin edelleen.
Jos sinulla on yhteensä kolme ottelua joiden kertoimet on 1.5 , 1.7 ja 2.0 , kokonaiskerroin lasketaan näin:
Monivedon kerroin = 1.5 1.7 2.0 = 5.1

Jos haluat panostaa esimerkiksi 300 Euroa yhteensä, ja asetat ne monivetoon, saat 1530 Euroa jos kaikki vedot voittaa.
Jos asetat 100 Euroa erikseen jokaiseen otteluun, saisit yhteensä 150+170+200= 520 Euroa.
Jos kaikki vedot onnistuvat, moniveto siis tuottaa siis moninkertaisen voiton, mutta jos yksikin vedoista epäonnistuu, et voita mitään

Kuinka voitat paljon monivedoilla?

Mitä enemmän otteluita lisäät monivetokupongille sitä isompi voitto, vaikka yksittäiset kertoimet olisivatkin pieniä.
Seuraa vihjeitämme ja valitse varmemman päälle, jos et halua liian suurta riskiä. Jos haluat voittaa todella isoja summia, valitse enemmän otteluita ja vetoja, joissa on suuret kertoimet. Monivedot antavat mahdollisuuden voittaa jopa tuhansia kertoja panoksen arvon.

Kaikki monivetovihjeemme ovat huolellisesti valittu ja täysin ilmaisia, mutta emme voi taata voittoja. Pelaa vastuullisesti.